Kunst aan Tafel

diensten & producten

Merkidentiteit, visuele identiteit, tone-of-voice en communicatiemiddelen.

Thema

Sociale stabiliteit & Culturele bloei
Maatschappelijk & Sociaal

 

Case

Lees hier meer over de hele case

OMSCHRIJVING

Het merk Kunst aan Tafel is gevestigd in Amstelveen en presenteert zich als organisator van unieke culinaire & kunstactiviteiten waarbij ontmoeten, proeven en ontdekken centraal staan.  Kunst aan Tafel hecht bijzonder belang aan maatschappelijk betrokken ondernemen en houdt zich daarom tevens bezig met verbindende wijkevenementen.

Tijdens kunst– en kookworkshops op de mooiste locaties, vermaken de cursisten zich met beeldhouwkunst, schilderwerk of het maken van glazen sierraden en kunnen zij genieten van (h)eerlijke biologische gerechten en drankjes. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop porselein beschilderen volgen, met een culinair mediterraans buffet, in een schilderachtig pand in Weesp. Daarnaast zet Kunst aan Tafel zich in voor Maandelijkse Buurtborrels.

Pan ontwikkelde eerst de merkessentie en toen de naam Kunst aan Tafel.  De visuele identiteit die daarna werd ontwikkeld doet de naam alle eer aan. 

Strategisch ontwerpbureau Pan Branding voor het ontwikkeling van merkidentiteit en visuele identiteiten.

Strategisch merkbouwer die vanuit haar studio in de mooie Betuwe ontwerpt met oog op positieve verandering.

Duurzaam ondernemen, Maatschappelijk & Sociaal, Mens & Gezondheid en de Energietransitie zijn de vier hoofdthema’s waar de focus op ligt bij projecten.