Pan Branding
Parkstraat 16
4021 CB MAURIK

Chantal van Haeften
Merkbouwer - 06 31 74 56 74
chantal@panbranding.nl

Pan ontvangt 'Groene Speld' | Pan Branding
‘Pan of geen Pan, dat is de vraag’ We zijn een strategisch ontwerpbureau en geloven in de kracht van een complete merkbeleving. We zijn geen plaatjes makers, maar ontwikkelen vanuit de inhoud. Genen van een merk ontdekken en het werkveld van een merk leren kennen, daar krijgen wij energie van!
‘Pan of geen Pan, dat is de vraag’ We zijn een strategisch ontwerpbureau en geloven in de kracht van een complete merkbeleving. We zijn geen plaatjes makers, maar ontwikkelen vanuit de inhoud. Genen van een merk ontdekken en het werkveld van een merk leren kennen, daar krijgen wij energie van!
2453
post-template-default,single,single-post,postid-2453,single-format-gallery,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Pan ontvangt ‘Groene Speld’

En dan zijn we opeens ‘Groene Spelddrager’! We waren al blij met de nominatie, maar daar bleef het dus niet bij. Afgelopen zaterdag waren we namelijk één van de gelukkigen die een Groene Speld in ontvangst mochten nemen, tijdens een spelduitreiking in het KAF in Almere. We bevonden ons in een zeer kleurrijk gezelschap van mensen en organisaties die zich inzetten voor de Almeerse samenleving.

 

Trotse spelddragers

De Groene Speld is een mooie kroon op onze jaarlijkse bijdrage aan een groener en gezonder Almere. En dat doen we met gepaste trots. Zo ondersteunen we op dit moment het initiatief ‘Powergirlz’ van Talent in Opleiding met een positionering en merkontwikkeling. Met Powergirlz motiveren we Almeerse meiden om meer te gaan bewegen voor betere kansen. Met de wedstrijdkaarten die wij als businessclubpartner van Almere City FC mogen weggeven in het kader van ‘Almere voor Almere’ laten we deze keer 35 meiden als ‘Powergirl’ genieten van een wedstrijd in het Yanmar Stadion, samen met Sybille Pütmann van Talent in Opleiding. Zo brengen we de meiden in contact met voetbal, geweldig toch?!

 

De Growing Green Speld

 

Tweemaal per jaar worden Growing Green-initiatieven die bijdragen aan een groen en gezond Almere genomineerd voor de Growing Green Speld. Doel is om in aanloop naar Floriade Almere 2022 evenzoveel spelddragers, dus 2022 spelddragers, te hebben. De Growing Green Speld is onderdeel van Growing Green Cities, waarmee Almere de oplossingen laat zien voor uitdagingen en vragen rondom voeding, de groene omgeving, energieproductie en gezondheid. Zo bereikt de Floriade de stad.

 

‘Er gebeurt al zoveel goeds en groens in Almere. We willen dat alleen veel meer laten zien.’ Dat was in 2014 de belangrijkste reden om te beginnen met de Growing Green Spelduitreiking. Met de spelduitreikingen zetten wij groene en gezonde initiatieven in de spotlights. Growing Green Speld is onderdeel van Floriade 2022 ‘Growing Green Cities’.

 

 

Genomineerd door:

 

Sybille Pütmann: Directeur Talent in Opleiding en initiatiefnemer PowerGirlz. Zelf al zeer actief in Almere op het gebied van duurzaamheid, het thema ‘healthying’ the city en het bevorderen van de fysieke en mentale vitaliteit van inwoners. Growing Green Spelddrager sinds september 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

fotografie: Jan Dekker (website)

 


Wat deden we nog meer op gebied van social design en duurzaamheidsprojecten?

 

 

H2Storage

 

Zo hebben we dit jaar de positionering en visuele identiteit ontwikkelt voor H2Storage en zijn we bijna klaar om het merk te lanceren.

 

H2Storage houdt zich bezig met de energietransitie van de mobiliteitssector via waterstof-opslag en transport. Door de kennis die ze hebben van de energie- en mobiliteitssector, maken we met slimme combinaties van materialen opslagoplossingen voor waterstof. Waterstoftanks voor groot transport van composiet bijvoorbeeld. Veel lichter dan staal en geschikt voor zeer hoge druk. Dat bespaart energie, het vergroot de actieradius en ze gaan nog langer mee ook. Zo dragen ze bij aan een schonere toekomst zonder fossiele brandstoffen.

 

Redsaam

Een merk voor een start-up die therapiehonden inzet bij behandeling van PTSS patiënten.

Redsaam zorgt dat mensen die vast zitten in lastige situaties weer op gang komen, door de therapiehond (of een andere positieve afleiding) in te zetten gaan ze makkelijker met me communiceren.

 

BUDLR. 

Voor BUDLR. ontwikkelde we een concept en de structuur voor hun applicatie die mensen met financiële problemen snel en gemakkelijk inzicht geeft in hun situatie, signaleren van financiële knelpunten en uitzicht op budgetverbetering laat zien.

 


Met praatjes maken we plaatjes. 
Meer weten over social design? of hulp nodig bij jouw (te ontwikkelen) merk? Bel, mail, app ons gerust!

Om je te helpen moeten we het karakter van je merk goed leren kennen. We vragen daarom graag ‘waarom?’ en voor wie? Niet om eigenwijs te zijn (zijn we overigens wel), maar om het juiste gezicht bij het karakter te voegen en je doelgroep te bereiken. Dat vragen we je niet alleen, maar we ontdekken het graag samen. In onze ‘mental gym’ gaan we samen aan de hersengymnastiek.

Op onze ‘wat & hoe’ pagina lees je meer over ons.

 

Deze post delen?