Pan Branding
Parkstraat 16
4021 CB MAURIK

Chantal van Haeften
Merkbouwer - 06 31 74 56 74
chantal@panbranding.nl

Een dagje 'Spotten' voor de nieuwe film van Powergirlz | Pan Branding
‘Pan of geen Pan, dat is de vraag’ We zijn een strategisch ontwerpbureau en geloven in de kracht van een complete merkbeleving. We zijn geen plaatjes makers, maar ontwikkelen vanuit de inhoud. Genen van een merk ontdekken en het werkveld van een merk leren kennen, daar krijgen wij energie van!
‘Pan of geen Pan, dat is de vraag’ We zijn een strategisch ontwerpbureau en geloven in de kracht van een complete merkbeleving. We zijn geen plaatjes makers, maar ontwikkelen vanuit de inhoud. Genen van een merk ontdekken en het werkveld van een merk leren kennen, daar krijgen wij energie van!
3020
post-template-default,single,single-post,postid-3020,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1400,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
film-spotting-panbranding

Een dagje ‘Spotten’ voor de nieuwe film van Powergirlz

 

Vanmorgen eindelijk alle geschoten materiaal binnen van de nieuwe film die we aan het produceren zijn voor Powergirlz Dus dat wordt nu eerst een dagje ‘spotten’, met de ondersteuning van blauwe M&M natuurlijk ;).

 

En al is iedereen meestal bezig met dat mooie ‘eindplaatje’ van de video, het script van de video is het fundament. Hoe beter je script, hoe beter je eindresultaat. En om te zorgen dat deze basis goed is, is een goede voorbereiding voor editing essentieel. Spotten is de eerste fase.

 

Wat is spotten? Spotten is het doorkijken van gefilmd materiaal op bruikbare delen voor de final edit.

Bij opgenomen interviews voor film, video of televisie kunnen er grote delen tussen zitten die voor je verhaal niet interessant zijn. Onze animator Willem noteert met tijdcodes alle geschikte fragmenten, zodat hij straks sneller en doelgericht kunnen monteren.

 

Het project Powergirlz

Een mooi socialdesign project waar we op het moment mee bezig zijn is het initiatief ‘Powergirlz’ van Talent in Opleiding met een positionering en merkontwikkeling. Met Powergirlz motiveren we Almeerse meiden om meer te gaan bewegen voor betere kansen. Met de wedstrijdkaarten die wij als businessclubpartner van Almere City FC mogen weggeven in het kader van ‘Almere voor Almere’ laten we deze keer 35 meiden als ‘Powergirl’ genieten van een wedstrijd in het Yanmar Stadion, samen met Sybille Pütmann van Talent in Opleiding. Zo brengen we de meiden in contact met voetbal, geweldig toch?!

 


Nog twee films in de maak!

Ondertussen zijn we ook bezig met de voice-over opnames voor de tweede film voor BAM die we mochten ontwikkelen en produceren. Na afmonteren gaan er dan twee films gelanceerd worden samen een compleet onlone realtime data-ecosysteem rond gebouwen én assets. Ook dit mochten we samen met de BAM ontwikkelen. We keep you posted!